Voorscherm in de tunneltenten van Baco

Bij een Baco tent is optioneel een aanritsbaar voorscherm leverbaar. Een aanritsbaar voorscherm is een voorwand die u aan de bovenzijde van de standaard bijgeleverde luifel kan ritsen. En vervolgens afspannen met als doel inregenen te voorkomen, of om de leefruimte van uw tunneltent te vergroten. Een aanritsbaar voorscherm is leverbaar voor de volgende modellen van Baco tenten. Namelijk de Baco 4600, Baco 4000, Baco 3500 en Baco 3200. Het monteren van een aanritsbaar grondzeil is vrij eenvoudig aan de standaard luifel van Baco tunneltenten zit aan de bovenzijde een ritssluiting waaraan u een voorscherm kan ritsen. Vervolgens spant u het voorscherm schuin naar voren af, aan de linker en rechterzijde dient u het voorscherm overlappend over de driehoekige panelen van de luifel te spannen. Aan de onderzijde fixeer je het voorscherm met kleine sjorbanden. In het voorscherm bevindt zich een rits zodat u het deur gedeelte indien gewenst op kan rollen.

Wij maken u er op attent dat de kleur van de Baco tunneltenten voor sezioen 2012 gaat veranderen, de donker groene onderzijde wordt voor seizoen veranderd in de kleur antraciet. Dit betekent dus ook dat het voorscherm in kleur wijzigd, dus indien u op een later tijdstip een voorscherm bij uw tent wilt kopen vermeld dan wel goed om wat voor kleur Baco tent het gaat.

Voorscherm voor oudere modellen van Baco tenten

Indien u een wat oudere Baco tent heeft model: Baco 460, Baco, 395, Baco 350 of Baco 320 heeft, maken wij u er op attent dat het aanritsbare voorscherm van de huidige Baco tenten hier niet op past. Wij hebben nog een beperkt aantal voorschermen op voorraad van de modellen die reeds uit assortiment zijn. Mocht u hier interesse voor hebben adviseren wij u hier vooraf contact voor op te nemen.

Voor het merk Falco, eveneens een product van Bax Totaalrecreatie, zijn ook diverse tenten leverbaar met de optie aanritsbaar voorscherm. Het betreft hier de Havik modellen: Havik 4600, Havik 4000 en Havik 3200. En de Falco modellen Steenarend 580 en  Steenarend 500.

Voor meer informatie betreft aanritsbaar voorscherm adviseren wij u contact op te nemen met Baco tenten of een bezoek te brengen aan onze showroom. Waar u Baco tunneltenten kunt vergelijken met de volgende merken: Falco, Cabanon, Karsten, Bardani, Safarica, Nomad, Eureka, Outwell, Robens, EasyCamp en Vango.