Slikranden bij de tenten van Baco

Waarom hebben tenten slikranden? Dit is een vraag die door tent kampeerders vaak wordt gesteld. De één ziet het als een voordeel, terwijl de ander de slikranden als nadeel ervaart. Voor deze opvattingen valt iets te zeggen. De reden dat we onder de luifel van de Baco tunneltenten slikranden hebben geplaatst is de volgende.
Door de afneembare slikranden onder de luifel te bevestigen, voorkomt men dat het gaat tochten onder de luifel. Wanneer men bij Baco tunneltenten een aanritsbaar voorscherm aanschaft, koopt men dit product om inregegen te voorkomen en het comfort te vergroten. Het is dan uiteraard niet de bedoeling dat je in de tocht zit.

Bij warm weer is er vaak geen behoefte aan de slikranden. Doordat ze bij Baco tunneltenten afneembaar zijn, wordt de optie gegeven om ze weg te laten. Op deze manier kan extra ventilatie gerealiseerd worden. De belangrijkste reden waarom de tenten van Baco voorzien zijn van afneembare slikranden, is dat het zuiver maken en afbreken van de tenten een stuk eenvoudiger wordt. Voor meer informatie over het reinigen en onderhouden van uw tent kunt u hier terecht.

Afneembare slikranden, een idee van Baco tenten

Begonnen bij het assortiment van Unico tenten, wat tevens geproduceerd wordt door Bax Totaalrecreatie, zijn de slikranden nu ook te vinden bij de tenten van Baco. Dat deze tenten telkens blijven verbazen is wel te zien aan de reactie op deze vinding. Klanten reageren zeer positief wanneer ze zien dat de slikranden bij de tent door middel van klittenband vast zitten. Wanneer ze horen waarom dit is gedaan, is telkens de vraag; “Waarom hebben andere tenten dit niet dan?”