Caravan tenten van Bax Totaalrecreatie

Onder de merknaam Baco tenten maakte Bax Totaalrecreatie voorheen ook voortenten voor aan de caravan. Dit waren de klassieke tenten huisje boompje beestje met gordijntjes. En zware seizoensvoortenten voor sezioens gebruik of permanent gebruik aan de caravan. Wij zijn hiermee gestopt omdat de trend van deze tijd is ronde voortenten aan de caravan. Bax kwam als eerste voortent en luifel aanbieder met ronde voortenten voor caravans. Deze tenten waren zo uniek dat er ook een unieke merknaam voor gekozen werd namelijk het merk Unico. Onder deze merknaam maken wij caravan voortenten, caravan luifels, deeltenten en speciale modellen voor hefdak caravans.

Het meest bekende product uit de Unico tenten collectie is de Unico Verona tunneltent luifel. Deze luifel is als beste getest door de ANWB. In 2007 is er een combi-luifel test geweest onder een viertal gerenommeerde merken de Unico Verona caravan luifel kwam hier als winnaar uit de bus specifieke eigenschappen van deze luifel zijn.

  • Eenvoudig opzetbaar
  • Geen middenstok
  • Staat als een huis
  • Afneembare slikranden

De ANWB zei over deze caravan luifel, het opzetgemak is zeer goed, de afwering is uitstekend, het gebruikte materiaal is uitstekend en misschien wel het aller- belangrijkste de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. In de luifeltest van 2010 scoorde de Verona luifel wederom op alle geteste onderdelen als hoogste.

Caravan tenten assortiment van Unico tenten

In het assortiment heeft Unico tenten ook caravan voortenten in het assortiment. De tent Genua kwam in de ANWB eveneens zeer goed uit de test de ANWB schreef op dit product valt geen minpunt te ontdekken.

Bent u in het bezit van een hefdak caravan van het merk Eriba. Of heeft u de Feeling serie of Touring Troll, Triton of Familia? Dan heeft Unico hier ook voortenten of luifels voor. Nieuw voor hefdak caravans voor seizoen 2012 zijn de luifels voor de hefdak caravans Dethleffs Tourist HH 460-400 en 350.

Indien u een normale caravan heeft met een omloopmaat die varieert tussen de 800 cm. en de 1075 cm. dan heeft Unico voortenten keuze uit diverse modellen.

Voor meer informatie bezoek de site www.unicovoortenten.nl