Baco tenten zijn eenvoudig opzetbaar en uiterst stormvast

Opzetgemak, dat is een van de belangrijkste argumenten bij de aankoop van een tent. Eenvoudig opzetbaar is een belangrijk speerpunt van Baco tenten. Hier in blinken de Baco tenten namelijk uit tegen concurrerende tent merken. Door de voorgebogen boogstokken die bij een Baco tunneltent aan de binnenzijde in tunnels geritst dienen te worden. In plaats van aan de buitenzijde de boogstok door een tunnelsleuf schuiven wordt een enorme tijdwinst gepakt

Tunneltenten van Baco opzetten; hoe eenvoudig is het?

Hieronder geven wij u een totaal indruk hoe eenvoudig opzetbaar een Baco tent is.

Bij Baco tenten begin je met het afritsbare kuipgrondzeil plooivrij op te spannen door middel van de grijze tentelastieken. Je haalt deze grijze tentelastiek door het bevestigingsoog en spant deze af met een haring. Doordat de haring niet direct door het bevestigingsoog gaat voorkom je overmatige spanning en kan een bevestigingsoog niet afscheuren.
Neem vervolgens de boogstokken die door middel van een elastiekkoord gefixeerd zijn, en plaats de bijgeleverde spanbanden tussen de boogstokken. Nadat de boogstokken gemonteerd zijn, legt u deze in opgezette toestand op het kuipgrondzeil. Plaats vervolgens de buitentent over de boogstokken en rits deze vervolgens vast aan het kuipgrondzeil. Kruip vervolgens onder het tentdoek door druk de boogstokken omhoog, sluit de tunnelritsen. En span de boogstokken in de hoogte uit. Nadat u dit gedaan heeft ritst u de luifel aan de tent spant deze en de buitentent in zijn geheel af. En als laatste dient u de binnententen te plaatsen.

Strik de binnententen aan de onderzijde vast, zet vervolgens de witte binnentent elastieken aan de tent en haak deze door middel van de metalen S-haken aan de buitentent. Nadat de tunneltent in zijn geheel is opgezet mogen de spanbanden in de tent die tussen de boogstokken zitten verwijderd worden. De spanband die onder de luifel geplaatst is mag enkel verwijderd worden nadat u de boogstok gefixeerd heeft.

Baco tenten eenvoudig opzetbaar

Nog vragen over het opzetten van Baco tenten?

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande tekst betreft opzetten van Baco tunneltenten, twijfels zijn of een Baco tent eenvoudig opzetbaar is. Adviseren wij u contact op te nemen of de instructie film te bekijken op de Baco site. 
Voor persoonlijk advies over de tunneltenten van Baco kunt u altijd langs komen bij ons showroom. Hier ziet u het volledige assortiment Baco tenten en kunt persoonlijk advies inwinnen over deze tenten.

Baco tunneltenten zijn eenvoudig op te zetten