Genua tenten van het merk Unico

De Genua is geen tent maar een voortent uit het Unico programma. Het merk Unico voortenten is eveneens als Baco tenten een merk dat door Bax Totaalrecreatie in Bergeijk geproduceerd wordt. De collectie ronde tunneltenten van Baco waren de directe aanleiding om ronde voortenten te ontwikkelen. Het model Genua is een tunneltent voor aan de caravan en bestaat uit twee boogstokken, met regelmaat wordt gezegd ik heb een Bax of Baco Genua voortent. Men bedoeld dan dat de tent door Bax gemaakt is, we praten echter bij ronde voortenten en luifels niet over het merk Bax of Baco tenten, maar hebben het dan over Unico voortenten of luifels.

De Genua tunneltent voor aan de caravan kenmerkt zich ten opzichte van bestaande tent leveranciers in opzetgemak. De Genua is een snel en eenvoudig opzetbare voortent. Het opzetten van deze caravan tunneltenten gaat als volgt te werk. Nadat u beide boogstokken gemonteerd, trekt u de buitentent door de rail van de caravan. En span de driehoekige panelen in het verlengde van de naad tegen de caravan af. Pak nu de boogstok zonder scharnierende delen die u reeds in elkaar gezet heeft zet deze tegen de caravan en rits hem in de tunnel. Fixeer vervolgens de lange sjorband aan de voorzijde en vervolgens kunt u de tweede boogstok recht drukken. Nadat dit gebeurd is plaatst u de dakliggers in de tent en petluifel.

De Genua voortent is eventueel uit te breiden met een aanritsbare dakluifel. Deze kunt u direct of achteraf bij deze tunneltent kopen. Doordat de Unico tenten standaard een voorbereidings ritssluiting hebben zodat u achteraf ook nog bij Unico tunneltenten de optie luifel kan kopen.

Voor eventuele vragen betreft Unico tenten adviseren wij contact op te nemen met Unico, of bezoek de site www.unicovoortenten.nl