Dakluifel bij de tenten van Baco tunneltenten

Voor de Baco tunneltenten is optioneel een aanritsbare dakluifel leverbaar, dit is een uitbreiding voor de tent. Op de luifel van deze tunneltent zit een voorbereidings ritssluiting om u de mogelijkheid te bieden direct of achteraf uw Baco tent uit te breiden met deze optie. Wij maken u er op attent dat de Baco tunneltenten standaard geleverd worden met een afritbare luifel met zijwanden. Deze luifel is voorzien van ramen en heeft tevens afneembare slikranden aan de onderzijde, zodat het zuiver maken een stuk eenvoudiger wordt. De ritssluiting die op de bestaande tent zit kunt u niet gebruiken om de optionele dakluifel aan vast te ritsen. Deze ritssluiting loopt namelijk van links naar rechts en is dus een stuk langer dan de ritssluiting die aan de dakluifel gestikt is. De optie dakluifel dit is een luifel zonder zijwanden, ook niet tegen meerprijs leverbaar, en is dus enkel te gebruiken als verlenging van uw bestaande luifel. Deze dakluifel heeft als voordeel aan uw Baco tunneltent, dat inregenen onder de basis luifel voorkomen wordt. Tevens biedt deze luifel extra bescherming tegen zon. De diepte van deze luifel is ca. 200 cm. Het dakdoek is gemaakt van Ten Cate Residential doek en de voorgebogen boogstok is van aluminium 30 x 1.4 mm. en is tevens door middel van een power-grip klem in hoogte verstelbaar.

Dakluifel en voorscherm bij Baco tenten

Indien u al een Baco tent heeft die nog geen voorbereidings ritssluiting heeft voor de optie dakluifel, is de mogelijkheid wel aanwezig deze te laten plaatsen. Wij repareren en vermaken tenten in de periode van september tot 15 december. U dient dan enkel de buitentent aan te leveren. Voor de actuele openingstijden kunt u op de site terecht.

Als tweede optie bij een Baco tunneltent kan er een aanritsbaar voorscherm geleverd worden. Een aanritsbaar voorscherm is een voorwand om de voorzijde van de tent in zijn geheel af te sluiten, en inregenen onder de luifel te voorkomen. Dit voorscherm is voorzien van een raam, en een middenrits zodat u de voorwand ook deels op kan rollen. Dit voorscherm wordt aan dezelfde rits geritst als de dakluifel. Wij maken u er op attent dat u beide opties bij Baco tunneltenten kunt kopen, maar dat u niet de optie dakluifel en aanritsbaar voorscherm tegelijk kunt gebruiken.

Een dakluifel of voorscherm bij uw tent kan het comfort in en voor de tent aanzienlijk vergroten.

Bij eventuele vragen omtrent de optie dakluifel Baco tenten of de optie aanritsbaar voorscherm Baco tunneltenten adviseren wij u contact op te nemen met de afdeling tenten verkoop. U kunt altijd langs komen bij onze showroom om de dakluifel en het voorscherm voor de tenten te bekijken en advies te krijgen van onze verkopers.