Tenten en tunneltenten van Baco

Op het gebied van tenten is er de laatste jaren veel gebeurd. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Baco tunneltenten richt zich volledig op het ontwikkelen en door ontwikkelen van duurzame tenten voor gezinskamperen. Baco staat voor kwaliteit en heeft dit ook reeds meerdere malen in ANWB testen bewezen. Zo werd de Baco tent al een keer door de ANWB uitgeroepen tot ANWB gezinstent van het jaar, en kreeg de Baco lovende kritieken in de tenten test van 2009. De ANWB schreef in deze test: “Wie kiest voor duurzaamheid en kwaliteit heeft aan de Baco een wereldtent”.

Het opzetten van de Baco duurt ca. een half uurtje en de opzet instructie is hier onder te bekijken. Doordat de luifel afritsbaar is, heeft de tent kampeerder de keuze om de tent met of zonder luifel op te zetten. Dit is vooral makkelijk als u op door reis bent of als u na een vermoeide reis geen zin heeft om de tent in zijn geheel op te zetten.

Opzet instructie Baco tenten

De tenten van Baco staan bekend om de stormvastheid van deze tunneltenten. Door de gebogen aluminium stokken, wordt een ronde vorm gecreëerd welke er voor zorgt dat wind minder vat heeft op de tent. Zoals u hier boven kunt zien in de opzetinstructie, zorgen deze boogstokken er tevens voor dat de tenten in een mum van tijd opgezet zijn.

Meer informatie over de tenten van Baco

Voor meer informatie over de tunneltenten van Baco, zoals het onderhouden van uw tent, of tips over het opzetten, kunt u altijd contact opnemen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Voor openingstijden en de routebeschrijving kunt u hier terecht.