Luifel bij de Baco tunneltenten

Bij Baco tenten zit standaard een luifel. De luifel van de Baco tunneltenten is zeer onderscheidend ten opzichte van de overige tentmerken op de markt. De luifel van de Baco tunneltent heeft standaard zijwanden met driehoekige panelen, waar tevens een raam is in geplaatst. Hierdoor heeft u als men onder de luifel zit, niet het idee dat u in een nis zit maar er ontstaat een vrij uitzicht aan beide zijden van de luifel. Een verder specifiek kenmerk van Baco tenten is dat de slikrand aan de onderzijde afneembaar is doordat hier een klittenband aan is bevestigd. Het voordeel voor u als tent kampeerder is dat het een stuk eenvoudiger zuiver maken is. Indien namelijk de slikrand vast aan uw tent zou zitten dient u deze eerst met water zuiver te maken, vervolgens de luifel op stoelen en tafels leggen om deze te laten drogen. Doordat de slikrand afneembaar is kan u de vieze slikrand van de luifel afhalen, waardoor enkel een vieze slikrand over blijft.

Verder is een specifieke eigenschap van Baco tenten dat de luifel een stuk dieper is dan de luifel van overige merken. Wij als fabrikant van Baco tunneltenten leggen de nadruk op de luifel, omdat de meeste mensen over het algemeen meer onder de luifel zitten dan in de tent. En dan geeft de luifel die standaard bij de tent zit een optimale bescherming. Bij Baco tenten is het zelfs nog mogelijk om de bestaande luifel met zijwanden te verlengen door middel van een aanritsbare dakluifel zonder zijwanden.

Materiaal van de luifel voor de Baco tenten

Het dak van deze luifel is gemaakt van Ten Cate Residential tentdoek, de zijwanden zijn gemaakt van 320 grams katoen en de onderzijde is van een geplastificeerd materiaal. Waardoor de onderzijde van de luifel afwasbaar is met zuiver water en tevens snel drogend is, bij de overige merken loopt het katoenen tentdoek over het algemeen van grond tot grond.

Naast de optionele luifel voor de Baco tunneltenten, is er ook een voorscherm leverbaar. Dit accessoire sluit de voorzijde van uw tent (deels) af en kan net dat beetje extra beschutting bieden wanneer het waait of regent. Ook het voorscherm is later los te bestellen om uw tunneltent uit te breiden.

Luifel aan oud model Baco tent

Indien u een oudere Baco tent heeft zit hier standaard geen voorbereidings ritssluiting op. Indien u toch aan deze tent een luifel wilt zetten, bestaat de mogelijkheid uw bestaande tent aan te passen.
U dient hiervooor de buitentent aan te leveren zodat hier een ritssluiting opgezet kan worden voor het gebruik van een extra dakluifel. Het vermaken van tenten doen wij in de periode van september t/m 15 december.

Bij eventuele vragen gelieve contact op te nemen met Baco tenten.