Tenten

Tenten en tunneltenten van Baco

Baco tent 350: ANWB Gezinstent van het jaar !

Baco Tenten tilt met de tent Baco 350 het fenomeen tenten opnieuw naar een hoger plan. Was in 2001 de Falco Steenarend ANWB gezinstent van het jaar, in 2002 ging de hoofdprijs wederom naar een tent van Bax: de Baco 350 liet de concurrentie ver achter zich en ging aan de haal met de hoofdprijs! Een terechte keuze, want deze ruime gezins tunneltent koppelt een innovatief ontwerp aan jarenlang kampeerplezier.

Baco tenten zijn ideale tenten voor gezinnen die hun vakantie op een kampeerplaats willen doorbrengen, of een enkele keer van plaats willen veranderen. Het is niet echt een trekkers tent. Het sportieve ontwerp, gekoppeld aan veel comfort en ruimte, maakt deze gezins tunneltent tot een perfect onderkomen voor vier personen. Voeg daar dan nog de fraaie afwerking en de legio gebruiksmogelijkheden aan toe en u begrijpt dat de Baco 350  de terechte winnaar is.

Opzetgemak van de tunneltenten van Baco

De Baco 350 is een tunneltent die eenvoudig op te zetten is: met de uitgebreide opzetinstructie in de hand heb je de tent in een mum van tijd staan. Mooie en functionele details zijn daarbij de tunnelsleuven t.b.v. de aluminium boogstokken, de handige afspanbanden en de zware kunststof ritsen. Louter kwaliteit hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen en het opzetgemak aanzienlijk verbeteren. De tent staat dan ook als een huis.

Gebruiksgemak van de Baco tenten

Qua gebruiksmogelijkheden scoort de Baco 350 erg hoog: de tent biedt echt alles wat een gemiddeld gezin zich wensen kan. Zo heeft de Baco 350 tunneltent een vaste en ruime luifel, een praktisch kuipgrondzeil (dat plat gelegd kan worden waardoor je een drempelvrije ingang krijgt!), grote en heldere ramen en een zee van ruimte en een stahoogte van maar liefst 210 cm.! Naast ruimte en licht staat ook de ventilatie op een bijzonder hoog peil: een permanente luchtcirculatie systeem draagt bij aan een prettige admosfeer.

Materiaal en afwerking bij de Baco tent

De gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit: de zijwanden zijn gemaakt van 320 grams katoen en het dak wordt gemaakt van Ten Cate Residential tentdoek. Het geplastificeerde kuipgrondzeil heeft een polyester inlage en de boogstokken zijn gemaakt van geanodiseerd alumnium, en waar nodig, zijn de naden op band gestikt voor extra stevigheid. Uiteraard levert Baco tenten meerdere tunneltenten wat betreft formaat zo zijn er de modellen Baco 460, Baco 400, Baco 350 en Baco 320, maar ook heeft baco andere tenten, neem eens een kijken op Tenten-winkel.nl (onderdeel van Bax Totaalrecreatie) op de tenten pagina en zoek hier uw baco tent uit

ANWB tunneltenten test 2009

De Baco 3500 is de opvolger van de Baco 350 in de tenten test van de ANWB kwam deze tent zoals te doen gebruikelijk wederom goed uit de tenten test.
De ANWB omschreef deze nieuwe tent als volgt:
Wie kiest voor ruimte kwaliteit en duurzaamheid, heeft aan de Baco 3500 een wereldtent.