4 persoons tent

4 persoons tent is naast de 2 persoons tent een van de meest verkochte tenten in Nederland. De 4 persoons tent is een echte gezinstent en dus ideaal voor families die graag gaan kamperen. Met een 4 persoons tent kunt u kamperen in ons eigen Nederland, in het zonnig Frankrijk of toch in het authentieke Italië.

Belangrijk bij een 4 persoons tent

Bij het zoeken van een 4 persoons tent is het raadzaam om eerste kijken wat u belangrijk vind in een tent. Wilt u een 4 persoons tent die erg licht is en makkelijk in te pakken of een tent met veel ruimte waarbij u met slecht weer lekker binnen kunt zitten? Wilt u een tent die van kunststof is gemaakt of van het levendige katoen? Dit zijn allemaal vragen die u zichzelf moet stellen als u een 4 persoonstent wilt aanschaffen. Elke materiaal brengt zijn eigen voordelen mee. Daarnaast is het belangrijk om na te denken of u een 4 persoons tent zelf wilt opbouwen met stokken of toch liever een oppomptent vanwege de opzettijd. Bij een aankoop is het erg handig om hier aan te denken.

Indeling 4 persoons tent

Er zijn vele soorten 4 persoons tenten. Ook elke tent heeft een eigen indeling. Er zijn tenten met 4 aparte slaapverblijven of een met een gezamenlijk verblijf. Een tent kan ook opgedeeld zijn in twee slaapverblijven en een verblijf om te zitten. Wist u ook dat u bij bepaalde fabrikanten ook een eigen 4 persoons tent kan laten ontwerpen? Het nadeel is dat een tent laten ontwerpen erg prijzig is, maar u kunt wel zelf de indeling maken en de materialen bepalen.

Echte kampeerders

Als u echt van kamperen houdt is een tent ideaal. Met een 4 persoons tent krijgt u echt het kampeer gevoel. Bij een camper of caravan is dit minder doordat een caravan meer als een huis voelt. Dus wilt u het echte kampeer gevoel krijgen, ga dan kamperen met een tent!

Lees meer over een 2 persoons tent of over al onze tenten.