Verona luifel van Unico tenten

Als we spreken over de Verona spreken we niet over een produkt van Baco tenten maar over de caravan luifel van het merk Unico voortenten. Doordat zowel het merk Unico als Baco tenten geproduceerd wordt door Bax Totaalrecreatie ontstaat er wel eens een misverstand dat een bepaald type tent, geassocieerd wordt met een ander merk. Dat toevalligerwijs ook nog eens bij dezelfde producent geproduceerd wordt.

Indien we spreken over Baco tunneltenten hebben wij het hier altijd over type benamingen Baco 4600, Baco 4000, Baco 3500 en Baco 3200 aan de hand van het type bijvoorbeeld 4600 kan men de breedte van de tent herleiden.

Spreken we over Unico tenten dan zijn dit tenten die enkel geschikt zijn om aan een caravan te zetten. Zo bestaat het assortiment van Unico tenten uit de volgende productgroepen: voortenten, luifels, deeltenten en specials dit zijn speciale op maat gemaakte modellen voor hefdakcaravan van het merk Eriba en Dethleffs.
Bij het merk Unico tenten zijn het over het algemeen allemaal Italiaanse namen die de klok slaan.

Verona luifel: dit is een caravanluifel, voor direct gebruik aan de caravan. Deze luifel met uitritsbare zijwanden heeft zijn plaats in de markt wel verworven. Deze luifel is een tweetal malen door de ANWB getest in een direct vergelijk en kwam hier als winnaar uit de bus. In de ANWB combiluifel test was de Verona luifel de winnaar, conclusie van de ANWB was:

  • Eenvoudig opzetbaar
  • Geen middenstok
  • Staat als een huis
  • Afneembare slikranden
  • Rits ten behoeve van het serviceluik

Opzetgemak: Zeer goed
Afwerking: Uitstekend
Materiaal: Uitstekend
Prijs-kwaliteit: Uitstekend

Ook in de caravan luifel test van 2010 scoorde de Unico Verona luifel op alle geteste onderdelen als hoogste. Unico Verona is al jaren de absolute top op het gebied van caravan voortent luifels.

Voor meer informatie neemt u contact op met Bax Totaalrecreatie in Bergeijk of breng een bezoek aan onze showroom waar de Verona luifel permanent opgesteld staat. Er is ook een Verona luifel leverbaar voor de hefdak caravans van het merk Eriba & Dethleffs. Of breng een bezoek aan de site van www.unicovoortenten.nl