Wilt u een reparatie uit laten voeren aan uw Baco kampeertent of dient er een aanpassing te worden gedaan? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij kunnen reparaties en aanpassingen uitvoeren in de periode september t/m december. Wij vragen u om een reparatie tijdig aan te melden.

We verzoeken u het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen en duidelijke foto’s van de schade toe te voegen.

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon*

  Welk product dient te worden gerepareerd?*

  Aankoopdatum*

  Kopie van aankoopbewijs

  Beschrijf wat er dient te worden gerepareerd*

  Afbeeldingen van de schade:

  Garantie

  Wij verlenen 2 jaar garantie op de door ons geproduceerde tenten. Alle eventuele fouten waarvan wij, na aankoop, kennis nemen en die betrekking hebben op materiaal- en productiefouten worden kosteloos door ons gerepareerd.

  Niet onder garantie vallen

  Verzendkosten, verpakkingen, onzorgvuldig gebruik, garenverdikkingen in het doek, kleurafwijkingen in afzonderlijke doekbanen, kleurafwijkingen door weer- en milieu invloeden, condens (in extreme gevallen tot druppelen toe, vooral bij naden en framedelen).

  Reparatie

  Vanwege drukte in het seizoen kunnen wij uitsluitend reparatie of uitbreidingen uitvoeren van september t/m december. Wij vragen hiervoor uw begrip.

  Aanleveren

  Vuile of natte tenten kunnen niet voor garantie of reparatie worden aangenomen. Wij verzoeken u enkel de te repareren delen aan te leveren.

  Kosten

  Voor reparaties die niet onder garantie vallen wordt een starttarief van € 47,50 gehanteerd. Verzendkosten buiten de garantie periode bedragen € 15,00