Tenten van het merk Unico

Het merk Unico voortenten is net als de merken Baco tenten en Falco tunneltenten, een merk dat geproduceerd wordt door Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. Bax Totaalrecreatie is producent van drie toon aangevende merken op de Europese tenten markt. Of het nu gaat om een tunneltent, tent of voortent. Het kan haast niet anders, als u op zoek bent naar een tent of voortent dat een van de huismerken van Bax Totaalrecreatie uw aandacht heeft gewekt. Hieronder volgt een omschrijving van de merken en product groepen die Bax Totaalrecreatie produceert.

Tenten van Baco

Baco tenten is het exclusieve huismerk van Bax Totaalrecreatie als het gaat om gezins tunneltenten de Baco tenten collectie is uitsluitend te koop bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. Het assortiment bestaat uit een viertal tunneltenten. Dit zijn de modellen Baco 4600, Baco 4000, Baco 3500 en Baco 3200. De Baco 4600 is de zes persoons uitvoering en heeft drie twee persoons slaapcabines, Baco 4000 is de vijf persoons variant met een drie en een tweepersoons slaapcabine, Baco 3500 is een compacte vier persoons tent met twee tweepersoons slaapcabines. En het kleinste model is de Baco 3200 deze tent heeft één grote slaapcabine met een scheidingswand met ritssluiting zodat u er voor kan kiezen bij deze tent om twee tweepersoons cabines te behouden, of er één grote slaapcabine van te maken.
Het model Baco 350 is door de ANWB in het verleden uitgeroepen tot ANWB gezinstent van het jaar. Dit model is in de loop der jaren door ontwikkeld en is nu in het Baco assortiment de tent Baco 3500.

Tunneltenten van Falco

De Falco tenten collectie bestaat eveneens uit gezinstunneltenten in de Falco serie zijn een viertal series in assortiment. Zo is er de Steenarend, Havik, Zeearend en Buizerd serie. De Steenarend van Falco tenten werd in het verleden ook al een keer bekroond met de titel gezinstent van het jaar. En in de ANWB Kampioen duurtest werd deze tent in een praktijktest en gebruikerstest ook als winnaar bekroond.
Wat zijn de verschillen in de modellen van Falco tenten. De Zeearend 6 is een zes persoons tunneltent met drie gescheiden slaapcabines. Het model Steenarend 580 en 500 zijn twee modellen die in de breedte zijn georiënteerd. De Havik serie is in lengte georiënteerd en kenmerkt zich door een luxe, en tevens afritsbare luifel met zijwanden die tevens voorzien zijn van ramen. De Buizerd serie is de prijsvechter uit het Falco assortiment is iets soberder uitgevoerd dan voorgaande modellen, en heeft standaard geen luifel. Deze is wel als meerprijs te koop bij de Buizerd serie.

Unico caravan tenten

Het merk Unico staat voor topkwaliteit op het gebied van caravan voortenten en luifels. Deze producten onderscheiden zich ten opzichte van de klassieke merken. Unico voortenten en luifels hebben een ronde vormgeving staan voor opzetgemak, zijn lichter in gewicht en staan bekend als een van de meest stormvaste voortenten en luifels die er voor caravan kampeerders leverbaar zijn.